امروز چهارشنبه 29 خرداد ماه 1398 5156 051

ویزای کانادا

خدمات ویزای توریستی کانادا

سلام به همه عزیزانی که این مطلب را می خوانند . اخذ ویزای توریستی کانادا موضوعی جذاب و مورد نیاز برای همه است. ویزای توریستی کانادا با اعتبار 10 ساله و البته 5 ساله برای ایرانیان به متقاضی اجازه می دهد به دفعات به کشور کانادا سفر کند و در هر بار ورود، مدت 6 ماه اقامت داشته باشد.
با داشتن ویزای توریستی اجازه خواهید داشت در دوره های آموزشی کمتر از 6 ماه شرکت کنید و به برخی کشورها از جمله مکزیک، کوبا، مقدونیه، دومنیکن، پاناما و تعدادی دیگر از کشورها بدون ویزا سفر کنید.
VIS Global خدمات مشاوره، تشکیل پرونده، پرداخت وجه هزینه پرونده و هزینه انگشت نگاری، تعیین وقت و تنظیم نامه های حقوقی  Motivation  و Purpose of visit مورد نیاز شما را انجام خواهد داد.
جهت اقدام برای دریافت ویزای کانادا، سابقه سفر کافی به کشورهای خارجی از جمله کشورهای حوزه شنگن و یا دعوتنامه معتبر الزامی است.
متقاضی دریافت ویزای کانادا لازم است جهت انگشت نگاری حداکثر در مدت 30 روز پس از دریافت نامه سفارت کانادا به یکی از دفاتر VAC در خارج از ایران مراجعه نماید.
ما در مجموعه VIS Global در تمام مراحل همراه شما خواهیم بود.
منتظر مطلبهای های آینده ما در خصوص اخذ ویزای تحصیلی کانادا، ویزای توریستی شنگن و انگلستان باشید.